Условия за ползване

Местенцата (статиите) както и материалите към тях се публикуват публично от случайни автори и доброволци с бутона „сподели местенце“ и собствениците на сайта не носят никаква отговорност за изразено мнение или използвани материали (снимки и тн) в статиите.

Ако имате претенции върху собствеността на някоя снимка или текст, използвайте формата за контакти в сайта за да ни пратите свои снимки, свой текст или за да поискате изтриване на дадената статия  – статии ще бъдат изтривани само след категорично доказване на вашата собственост върху даден текст или снимка (дигитален подпис, с който материалът да е подписан на вашия сайт).
В случая тежестта на доказване лежи върху тъжителя, а не върху нас.

Your Comments

You must be logged in to post a review.

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни