Увеселителен парк „Приказката“

  • prikazka
  • prikazka1
  • prikazka2
  • prikazka3
  • prikazka4
  • prikazka5

Знаете ли, че в България има място, където можете да се забавлявате до припадък сред природата, където можете да изпробвате своята сила, издръжливост и творческите си способности? Не звучи ли това чудесно? За тези цели е създаден увеселителен парк „Приказката“- приказно място за малки и големи. 

Едва ли има по-подходящо място за тийм билдинг- един чудесен начин да подарите на екипа си възможност да се забавлява и опознава в извън работна среда. Това ще бъде и начин за вас да видите как действат вашите най-доверени хора в екстремни ситуации! 

От друга страна в комплекса можете да прекарате качествено време с вашето семейство, да създадете незабравими спомени, да се утвърдите като отбор или да премерите сили един с другиго. При всички положения купонът е гарантиран. 

Не бихте могли дори да предположите колко много атракции предлага парка. Ще започна от Парти зоната, където са разположени кафенето и барбекюто- прекрасна възможност да похапнете вкусна храна сред природата. 

Продължаваме със зоната за игри, където можете да се възползвате от миниголф, боулинг, горски дартс или езда на пони. За да не скучаят дори най-най-малките има и прекрасен детски кът. 

В Алпийската зона ще намерите стена за катерене, въжен тролей, бънджи махало, детски кръг (малка въжена градина), голям кръг (голяма въжена градина), екстремен кръг (голяма въжена градина с препятствия ). Достатъчно смели ли сте да се пробвате на лъвския скок? Опитайте! Ще бъде незабравимо. 

Това не е всичко! Можете да се забавлявате и във военната зона, където има горско стрелбище и пейнтбол. 

Арт зоната пък е мястото, където се организират разнообразни шоу програми и фирмени мероприятия. 

В зоната извън парка пък можете да отидете на рафтинг- не забравяйте, че най-добрите сезони за целта са пролетта и есента. През останалото време обаче можете отидете на скално катерене, да разберете що е то проникване в пещери и как се прави. А как ви се струва спускане по водопад? Това също може да бъде осъществено с помощта на персонала на „Приказката“.

Важно е да се знае, че всички атракции в парка са напълно обезопасени! Ще се отнася за зоната извън парка- екипировка и водачи ще ви бъдат осигурени. За вашата безопасност ще се грижат опитни специалисти. 

 

Place Categories: Атракции

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни