СПА хотел „Рич“

  • spa-7
  • spa
  • spa2
  • spa3
  • spa4
  • spa5

Въведете описание на местенцето.

 Всяка жена мечтае за луксозна романтична почивка с любимия човек. От друга страна.. малко са мъжете, които знаят кои са тези романтични места. Ако не искате да оставите любимата си дама разочарована, заведете я в СПА хотел „Рич“ и заедно се насладете на прекрасното изживяване. 

 Спирайки се на този хотел, вие ще можете да изберете от голям арсенал от помещения- луксозни апартаменти, ВИП апартамент, стандартни стаи за двама, луксозни стаи за двама. Каквото и да изберете ще можете да се възползвате от цифрова телевизия, мини бар, безплатен безжичен интернет и централно подово отопление. В по-голямата част от помещенията има вана, а ако искате наистина да впечатлите половинката си- изберете такова с джакузи.

 Това е мястото, в което можете да се насладите на СПА процедури от най-висока класа. Най-добрите специалисти в бранша ще ви осигурят пълен релакс и желание да се връщате отново и отново. 

 От първостепенна важност е, че целият хотел е снабден с минерална вода, което ви гарантира една, преди всичко, полезна почивка. 

 Ако пък желаете да впечатлите с класа и стил, изберете СПА хотел „Рич“ за вашите бизнес срещи- двете конферентни зали (едната с капацитет 60 човека, а другата- 20) са оборудвани с всичко необходимо за успешното провеждане насреща. Хотелът ще организира за вас кафе паузи и/или коктейли. 

 В луксозния ресторант (с капацитет 40 места) можете успешно да си починете след уморителния ден и да се насладите на прекрасната обстановка и на още по-прекрасната кухня. 

 Ако предпочитате да се позабавлявате, изберете таверна „Омар“- купонът е гарантиран, храната е повече от вкусна, атракциите са неизменна част от менюто! 

 В огромната градина пък успешно ще можете да организирате най-незабравимите си лични празници- годеж, сватба, годишнина.. Какъвто и да е поводът, резултатът ще ви очарова.За прекрасния ви външен вид пък можете да се доверите на специалистите от фризьорския салон в хотела.   

 

Place Categories: Хотели and Хотели - 4 звезди

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни