Хотел Дивеста- Варна

  • divesta
  • divesta2
  • divesta3
  • divesta4
  • divesta5
  • divesta6

Всеки знае, че най-изгодно излиза почивка,която е планирана дълго преди да се състои. Ако за вашата лятна ваканция избраната дестинация е Варна, доверете са на прекрасния четиризвезден хотел „Дивеста“- съчетание от лукс, комфорт, удобства, забавления и още много. 

Хотелът е разположен в непосредствена близост до самият център на Морската столица на страната ни. Предлага ранна резервация със страхотни условия. 

Разнообразието от стаи в хотела ще ви помогне да изберете най-подходящото за вас, в зависимост от целите на вашата почивка, а и от компанията. Така или иначе всяка стая е стило и луксозно обзаведена в топли и приветливи нюанси, разполага с климатик, телевизор, мини бар, хладилник, телефон, тераса с чудесен изглед и разбира се луксозна баня.

Паркингът е безплатен, както и интернета на цялата територия на комплекса. Ако обаче сте решили да не ползвате личния си автомобил, отивайки на почивка, можете да се възползвате от услугата „Кола под наем“, предлагана от хотела. Така бързо-бързо ще можете да разгледате един от най-красивите градове в България. Ако желаете професионален екскурзовод да ви разведе из града и да ви разкаже за него също можете да се доверите на персонала от „Дивеста“. Така вашата ваканция ще бъде изпълнена не само с незабравими летни мигове, но и с полезни и интересни знания. 

Хотелът, също така, е подходящ и за бизнес срещи. За целта разполага с модерно оборудвана конферентна зала с 30 места. 

Чудесният лоби бар пък е съвършеното място за вашето сутрешно кафе. На ресторантът на територията на хотела ще можете вкусно-вкусно да похапнете морски деликатеси и не само. Професионални кулинари се грижат за винаги прясната и невероятно приготвена храна. Ще останете впечатлени!

 

Place Categories: Хотели and Хотели - 4 звезди

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни