Бърза закуска Sandwich House

  • 1234120_479881498774372_1906349573_n

Приготвяме страхотни сандвичи, невероятни бургери, салати със страхотен свеж вкус и винаги пресни продукти!

Sandwich House е идейна концепция относно храненето. Ние приготвяме вкусни сандвичи защото не допускаме никакви компромиси с качеството на продуктите, които използваме. Знаем, че за да бъде вкусен всеки сандвич всичко, от което е направен трябва да е вкусно.

SANDWICH HOUSE знае за проблемите с малката обедна почивка, натоварения трафик и отдалечеността на любимата храна от дома или офиса, затова логичната стъпка беше да се намери начин да Ви спестим това неудобство. Нашите бързи градски куриери, ще Ви доставят прясно приготвената храна и студени напитки до желаният от Вас адрес, за да спестим времето Ви и то напълно безплатно.

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: бърза закуска

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни