Зоопарк – Стара Загора

  • zoopark-stara-zagora-8
  • zoopark-stara-zagora-7
  • zoopark-stara-zagora-6
  • zoopark-stara-zagora-5
  • zoopark-stara-zagora-4
  • zoopark-stara-zagora-3
  • zoopark-stara-zagora-2
  • zoopark-stara-zagora-1
  • zoopark-stara-zagora

Ако искате да разнообразите денят си с нещо по различно от сивото ежедневие тук е мястото да го направите – Зоопаркът в Стара Загора.

Тук може да си отдъхнете от натоварванията през денят ви, да се забавлявате със семейството си и дори да научите нови неща. Зоопаркът е любимо място за отдих на малки и големи. Тук може да срещнете двойка мечки, лъвове, тигри , щрауси , дори и най рядко срещаните животни. Ако искате да се видите със стара приятелка и да се разходите тук е мястото да го направите. Можете да се разходите с приятелката си, детето ви ще разглежда различните екзотични животни а съпругът ви може да отиде в кафенето което е в началото на зоопарка.

А когато всичко това ви омръзне, най чудесно е да идете в залата на смеха. Тя се намира в непосредствена близост до парка и може да се развеселите когато влезете там. Това ще е един прекрасен завършек на денят ви. В залата на смеха има различни видове огледала, които ви правят слаба , финна и висока, или пък по-пълна и по -ниска. Времето ви неусетно ще мине от толкова забавления. Чист въздух, природа, животни и забава… не е ли това което би разнообразило денят ви?

В зоопарка може да научите нови и любопитни факти за животните, да се забавлявате, да видите различни видове екзотични животни, да се разходите и най – вече да си прекарате един чудесен ден навън, изпълнен с много емоции и забавления. Затова когато се чудите как да се отървете от скучното настроение и искате да разнообразите деня си, заповядайте тук в зоопарка в Стара Загора. Няма да съжалявате!

Вход:
за деца до 7 год. - безплатен вход
за учащи - 1.00 лв.
за възрастни - 2.00 лв.

Place Categories: Атракции

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни