Steppenwolf bar

  • steppenwolf
  • steppenwolf2
  • steppenwolf3
  • steppenwolf4
  • steppenwolf5
  • steppenwolf6

Скътан на шестия етаж в нова кооперация, „Steppenwolf bar“ е място, което трудно ще откриете, ако не знаете за него. Това е много жалко, защото заведението е едно от най-симпатичните места в София, музиката, която пускат е прекрасна, а музикантите които свирят там- ужасно талантливи.

Заведението се намира на булевард „Васил Левски“ 150. Ще видите една кооперация с няколко входа. За да стигнете до там трябва да влезете през първата врата, да погледнете в дясно и да се качите с асансьор до шестия етаж (малко неудобство е, че асансьорът е предназначен само за двама човека). Ще се озовете пред тъмна завеса а открехнете ли я- пред погледа ви ще се открие уникално местенце и дълго ще се чудите защо никога не сте били тук.

Обстановката трудно може да се опише. Приглушена светлина, красиво изрисувани стени, изложби на картини, голям дансинг, малки кръгли масички.. Всичко това може да не звучи като нещо уникално и невиждано, но аранжировката и атмосферата са точно такива. „Steppenwolf bar“ разполага и с лятна тераса с чудесен изглед. Можете да се настаните и на втория етаж, което обаче е малко неудобно предвид това, че заведението е на самообслужване.

Разнообразието от алкохолни напитки не е особено голямо, но за това пък предлагат чудесна наливна бира и най-доброто от всичко.

Музиката е класически рок от 60-те и 70-те години. Често гостуват известни музиканти изпълняващи авторски (и не само) парчета.

Изглежда, че заведението има набор от постоянни клиенти, които са страшно усмихнати и приветливи хора – сигурен знак, че ако отидете без компания, ще се приберете направили куп нови приятели!

Можете да изберете „Steppenwolf bar“ и за вашия личен празник. Бъдете сигурни, че купонът и невероятните спомени са гарантирани!

Place Categories: Барове and Заведения

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни