Сладкарница Двете Фукли

  • dvetefukli1
  • dvetefukli2
  • dvetefukli3
  • dvetefukli4
  • dvetefukli5
  • dvetefukli6

Малък, но елегантен салон, стилен интериор и изкусителни торти, пасти и пайове. Поседнете на кафе с приятелка, побъбрете, поглезете се в сладкарницата на бул. „Христо Ботев”. Приятната и уютна атмосфера предразполага и за топъл пай, гарниран с топка сладолед, в неделя сутрин. Едно добро и спокойно начало на деня винаги ще ви очаква тук. Обещаваме ви. А защо да не наминете и вечер, след края на работния ден? В „Двете Фукли” се предлагат солени палачинки и еклери с нестандартен солен пълнеж, салати и освежаващи коктейли. А листата с напитки е наистина богата.

Запазената марка „Двете Фукли” изгради имидж, утвърди се и пребъдна през годините до днес. Първата сладкарница от веригата отвори врати през далечната 1996г.  Още от самото начало в бутиците за торти на „Двете Фукли” се предлагаха изключително уникални произведения на сладкарското изкуство. Умелите виртуози успяха да задържат високото ниво и до ден днешен.

Перфектните съчетания на различни вкусове и аромати са в основата на тяхната уникална колекция от сладки изкушения. Тук не се предлагат обикновени сладкиши. Дори и най-семплият, на пръв поглед, пай, ще ви бъде поднесен с плодов мус, подхождащ на основния пълнеж и гарниран с огромна топка сладолед. Ако пък имате нестандартна идея за торта, бъдете сигурни, че тя не само, че ще се реализира, но резултатът ще надмине очакванията ви.

Класическите торти са точно изпълнени по оригиналната рецепта. Иска ви се да се пренесете във Виена? Поръчайте си торта „Сахер”. Жадувате за шоколадов шок? Тортата „Гараш” в „Двете Фукли” е истинска. Тук импровизация при приготвянето на световноизвестни сладкарски произведения не е позволена, няма икономии на съставки и заместители. Всичко с марка „Двете Фукли” е прясно, сладко, вкусно!

На диета сте? Има решение и на този проблем. В сладкарницата се предлага специално диетично, здравословно меню. Повярвайте, сладкишите, приготвени с овесени ядки, кафява захар, мед и стафиди са невероятно вкусни. Серия от безглутенови торти допълва диетичното меню.

Заетите бизнес дами могат да си отдъхнат, защото в „Двете Фукли” мислят как да се помогне и на тях. Освен тортите, соленките и сладките, можете да си поръчате за вкъщи още: пухкави козунаци с различни пълнежи, традиционни питки с красиви декорации, подходящи за всякакви случаи. А ако ви се е приискало нещо нестандартно, опитайте ароматните бъгели. Няма да съжалявате.

 

Place Categories: ЗаведенияPlace Tags: , сватба and торта

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни