Scuba Bar & Dinner

  • scubabar1
  • scubabar2
  • scubabar3
  • scubabar4
  • scubabar5
  • scubabar6

Къде в София можете да разкажете на всички за своите спортни подвизи на морето? Има такова място, при това, разположено в самия център на града. Можете да сте сигурни, че в скуба клуба ще ви слушат, при това: с интерес. Това е барът на сърфистите и авантюристите, барът за мечти. Гмурнете се в това ново и различно приключение! Елате в ScubaBar & Dinner на  улица “Раковска” 184.

Потопете се в подводния свят на това уникално местенце. Започнете деня си с ледено фрапе или домашна лимонада и много добро настроение. Научете къде са най-добрите вълни за сезона. Докато отпивате от студената си напитка, ще можете да поговорите с професионалните инструктори по гмуркане. Програмирайте следващото си неповторимо преживяване, не отлагайте мечтания миг до безкрай. Животът е кратък и сега е моментът да изживеете мечтите си. Интериорът на бара е разбира се, в морски стил: въжета, водолазни костюми и маски, както и различни трофеи са част от оригиналните детайли. За миг можете да си представите, че вече сте на яхтата. Разгледайте постерите с невероятно красиви подводни фотографии. Поръчайте си шоколадов мус със синьо сирене, а  после – някакъв коктейл в синьо. Седнете на меките диванчета с разноцветни възглавнички. Почувствайте ритъма на вълните, забравете за градския шум, оставете мислите ви да се реят свободно. В скуба бара ще можете да похапнете нещо вкусно и леко за обяд и да продължите с мечтите. Менюто съдържа свежи салати, оригинални предястия, скара и паста. Ако пък предпочитате готвени ястия, тук ще ви предложат пиле, свинско и телешко. Непременно опитайте книжния кебап. Ако вече се е свечерило, върнете се на коктейлите. Прекрасни са!

Скуба клубът разполага с 35 места вътре и 15 навън. Приема всякакви мечтатели всеки ден  от 11:00 часа  до 23:00 часа. Безжичната интернет връзка е налична през цялото време, ако случайно се сетите за нея.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: , вълни, гмуркане and сърф

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни