Nargile&relax bar „Arabesk“

  • arabesk1
  • arabesk21
  • arabesk31
  • arabesk41
  • arabesk51
  • arabesk61

 Омръзна ви всеки ден да прекарвате свободното си време в кварталното кафене? Вече не можете да понасяте нацупения персонал и липсата на каквито и да е обноски? Опитайте нещо ново, нещо различно, нещо, което ще ви накара за миг да забравите натовареното си ежедневие, да се отпуснете и да се насладите на живота!

 Разположено на тиха улица в Студентски град, „Аrabesk“ e едно от най-привлекателните заведения наоколо. Екзотичният бар е твърде различен от всяко друго място. Това не е просто наргиле бар- това е заведение, което представя култура. 

Това, което най-много впечатлява е уникалната обстановка. Ръчно изработени мебели, комфорт и лукс от най-високо качество. Атмосферата е изключителна- аранжиран в сини и червени цветове, леко приглушена светлина, мирис на ароматно наргиле и истински арабски чай.. Уникално място, за което думите не стигат. 

 Ориенталската музика ще съпътства престоя ви там. Ежедневно можете да се възползвате от изключително атрактивни промоции. Арабските партита винаги са съпровождани от красиви и талантливи танцьорки, изпълняващи типични танци, което автоматично прави това иначе тихо и спокойно място, най-подходящото заведение за един незабравим купон. Достатъчно широко е, за да съберете всичките си приятели и да отпразнувате личният си празник, достатъчно луксозно е, за да проведете бизнес срещата си там, достатъчно екзотично е, за да впечатлите своята любима. 

 “Arabesk” е място, в което, веднъж посетили, ще се връщате отново и отново.  

 
 

Place Categories: Барове and Заведения

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни