Мементо 1

  • memento11
  • memento21
  • memento31
  • memento41
  • memento51

Мементо 1 е кафебар, разположен в самия център на град София, на булевард „Витоша”, недалеч от пресечката с улица „Солунска”. Наблизо се намират забележителни символи на града: Националният дворец на културата, църквата Света Неделя, Съдебната палата. Едно от заведенията, които красят възродената и вече напълно пешеходна главна търговска улица, е кафе-бар „Мементо”. Това е мястото, където да изпиете специалното си ароматно кафе сутрин, във фюжън обстановка, за да започнете деня си приятно. И понеже интериорът, младежите, които работят в заведението и върховното кафе много ще ви харесат, ще наминете отново: за следобедно кафе с домашна бисквитка или здравословно смути, привечер – на среща с приятели, а вечерта – на по коктейл.

Декорацията на кокетната кафетерия е с доминиращи светли цветове и излъчва ведро настроение и младежки стил. Музиката е чил аут.

Кафенето предлага богат асортимент от истинско кафе и истински чайове, някои от които ще ви се сторят доста екзотични. Тъй като ще се пристрастите към вкуса и аромата на редките сортове, към които няма изкуствени добавки, вероятно ще ви се прииска да си вземете от тях и за вкъщи. Тук това е възможно, нещо повече: ако си пожелаете, можете да си закупите и част от атмосферата на очарователното кафененце: каничка, чаша, прибор за кафе. Харесайте си ги и те ще бъдат ваши.

Поседнете на високите бели столчета на бара, ако искате да наблюдавате как точно се твори красотата от пяна върху вашето кафе. Момчетата наистина си разбират от работата и я превръщат в изкуство. Ако предпочитате да се насладите на чаша вино, листата е богата на отбрани български и италиански вина. Сервират се със свежи салати, различни видове тестени изделия и сандвичи.

Настанете се навън, за да позяпате множеството и зърнете някоя светска личност. Ако пък сте интернет зависими, уверяваме ви, че безжичната връзка е отлична и навън. Капацитетът на заведението не е голям, и в това се крие неговият чар: седящите места са 30 вътре и 50 навън. Барчето оживява в малките часове на деня. Коктейлите са разнообразни, изстудени точно колкото трябва и изкушаващи. Добрата новина е, че заведението работи до 2 часа сутринта. Приятно място, по всяко време на денонощието.

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: бар, кафе, коктейл, ф and чай

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни