Марайа – Класик

  • maraia1
  • maraia2
  • maraia3
  • maraia4
  • maraia5
  • maraia6

Барът в сърцето на града, който е класика в жанра. „Марайа” е мястото, което продължава да е все така на върха на вълната, стилно, елегантно и модерно, в продължение на 20 години. Изчистен интериор в кремаво, градина с дебела сянка под огромни кестенови дървета, бели чадъри и чил аут настроение. „Марайа – Класик” е заведение в което ще започнете деня спокойно и с добро настроение и ще завършите денонощието по същия начин.

Две са най-големите удобства на бара: добро местоположение и нон-стоп работно време. Добавете още: стилен интериор, модерна, фюжън кухня и отлична музика за фон. Получавате перфектното място за бизнес срещи и романс, за питие с приятели и за кафе на сутринта. Няма нужда да обясняваме, къде се намира „Марайа”, защото всички в София прекрасно знаят къде е. Но непременно трябва да подчертаем, че кухнята е променена, но е все така добра и нестандартна, че коктейлите се приготвят все така професионално, и че обслужването е на ниво.

В новото, актуалното Средиземноморско меню присъстват много от продуктите, които скоро сте опитали в Гърция, но майсторският клас на изпълнение и нестандартното им съчетаване ще ви изненадат много приятно. Готвачът определено заслужава личното ви признание. Независимо дали ще се спрете само на салата и предястие, дали ще се обърнете към тежката артилерия на основните ястия, или ще решите просто да подсладите живота си, няма да сбъркате. „Марая” е винаги актуална, очарователна и изненадваща. Не се лъжете по преклонната и възраст, от всеки ред в менюто, тя ще ви намигне свежа, дяволита и експериментираща. Богатият опит е предимство, винената листа, изобилстваща от отлични отлежали марки, го доказва безспорно. По коктейлите ще познаете, че барманите са професионалисти. Сладкишите са авторски, както и цялата кухня. Неповторими съчетания на аромати и вкусове ще ви очароват и опиянят.

За малко да забравим още едно предимство: просторният собствен паркинг, на който винаги ще намерите място за своя автомобил.

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: , бизнес, коктейл and фюжън

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни