Lounge bar & Dinner Шоколад

  • sokolad1
  • sokolad2
  • sokolad3
  • sokolad4
  • sokolad5
  • sokolad6

На пъпа на града, на улица „Раковска” се намира бар „Шоколад”, барът, в който можете да покажете шоколадовия си загар през лятото, барът, в който да изпиете чаша ароматен топъл шоколад през зимата. Подходящ както за неангажираща среща на кафе, така и за романтична вечеря. Вечно тренди мястото, с актуален интериор в стила на 70-те, ще направи прехода от ваканцията към работата по-лек. Тук реалността ще навлезе в ежедневието ви плавно и безболезнено. Ще хапнете нещо ново, нещо фюжън. Вкусът на лятото ще се запази в устата ви. Ще послушате всички актуални парчета. И ако си затворите очите за миг, ще ви се прииска дори да се изкъпете в морето. Отворете очи, вече сте в София. Остатъкът от лятото ви очаква: прекрасен и слънчев, в бар „Шоколад”.
Разположен в центъра на града, барът е лесно достижим с градски транспорт. „Шоколад” се намира на удобно за срещи място – съвсем близо до Френската гимназията и недалеч от площадите „Патриарх Евтимий” и „Славейков”. Влизате в бара и се разтапяте още със сядането на меките диванчета. Меко, сладко, чак стените са тапицирани с дюшечета. Интериорът е безспорно оригинален и младежки, обстановката – отпускаща. Музиката е също такава, навява морски спомени и усещане за безметежност.
Менюто е леко и неангажиращо, в абсолютен синхрон с атмосферата. Дали ще минете за кроасан или за тост на закуска, или ще отделите час за обяда си, в „Шоколад” винаги има какво да се опита. Универсалното меню включва още: ризото, пици, паста, предястия и салати. Осем специалитета с телешко, свинско, агнешко и пилешко месо очакват истинските гурмани. Кухнята е авторска и определено тези ястия няма да оставят ценителите равнодушни. Коктейлите са многобройни, изстудени и покачващи, и без това, прекрасното настроение. Сервират се дори три вида мохито. Листата с напитки е богата.
Тук всички празници се отбелязват подобаващо, а  в четвъртък, петък и събота, наргилето е на промоция.

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: романтика, сре and шоколад

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни