Кафе-бар „Наргиле“

  • nargile11
  • nargile21
  • nargile31
  • nargile51
  • nargile61
  • nargile42

Един екзотичен бар с разтоварваща атмосфера ви очаква в горната част на квартал „Лозенец” в гр. София. Барът е разположен еднакво близо както до Химически факултет на Софийски Университет „Климент Охридски”, така и до хотел „Кемпински-Зографски”. Заведението предлага разнообразни есенции и вода за наргиле и сладко ориенталско кафе. Разхладете се с освежаваща напитка от разнообразното меню или опитайте екзотични предястия, салати и мезета, характерни за арабската кухня. Барът предлага в добавка и безплатна безжична интернет връзка.

За да опишем атмосферата, нека започнем с това, че бар „Наргиле” е разположен на тихата и спокойна улица „Якубица”. Шатрите от ковано желязо, покрити с бели балдахини ще ви пазят от слънцето, докато отпивате от коктейла си на терасата пред бара. Музиката е в стил чил аут и хауз. Ако пък желаете да се потопите в епизод от „Хиляда и една нощ”, заповядайте вътре. Интериорът на залата напомня на арабска приказка. Красивите мебели са ръчно изработени. Масите с мозайки от инкрустиран седеф и колоритните тапицерии с ориенталски мотиви ще ви пренесат в други измерения. Екзотиката не свършва дотук. Ако желаете да се разхладите с нещо по-нестандартно, поръчайте си сок от кактус. Забравете за ежедневието, отделете време за почивка, насладете са на кафето си! Важно е да отбележим, че тук специалитетът е кафето, приготвено на джезве върху пясък. Сервира се с бяло сладко. За наргилетата няма какво да се говори. Просто опитайте! Отдайте се на едно опиянение от аромати! Ще ви издадем и една малка тайна: разполагате с цели шест щастливи часа, през които барът предлага наргиле с отстъпка! От десет часа сутринта до шест часа след обяд можете да ползвате намаление.

До заведението има паркинг – екстра, която трудно се намира в днешно време в София. Ако предпочитате да се придвижвате с градски транспорт, до бара се стига удобно с метрото или с трамвай №10. Заведението отваря в 10:00 сутринта, а работи до 01:00.

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: , бар, кафе and наргиле

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни