Billiard club „American Saloon“

  • sb
  • sb2
  • sb3
  • sb4
  • sb5
  • sb6

Момичето, с което се запознахте не харесва луксозни ресторанти и типични барове? Искате да я впечатлите, а не знаете как? Изненадайте я! Заведете я в „American saloon“- това е мястото, което ще ви отведе за секунди на другия край на света- типична western обстановка, уникална и единствена по рода си в цяла София.

 И ако в някой момент стане неловко винаги можете да разведрите обстановката с една игра на билярд, снукър, джаги или карамбол.

Цените са повече от приемливи. Билярдът до 17 часа струва 3,60 на час, джагите- 0,50 на игра, а интерактивните игри- по 1.00 за всяка.

В заведението редовно текат различни атрактивни промоции. А ако в края на вечерта се окаже, че нямате пари в брой, не се притеснявайте! Положението е под контрол! Винаги можете да платите с карта.

Ако все още не сте избрали къде да празнувате рождения си ден- не се колебайте! Заведението разполага с просторна зала и 50 места (вътре).

Музиката е разнообразна, вечерите са тематични- рок, поп, RnB. Всеки четвъртък се организира караоке парти- гаранция за една незабравима вечер.

В “American saloon”  често се организират и разнообразни турнири- по билярд, снуукър или джаги.  Чудесна възможност да докажете своите способности или да се насладите на тези на другите.

Обслужването е страхотно- персоналът е винаги усмихнат, освен това топли напитки се предлагат през цялото работно време (едно голямо предимство пред множество заведения в Студентски град).

През топлите сезони заведението отваря своята градина, където удобно можете да се настаните на хамака.

Ако не се отделяте от лаптопа ще бъдете доволни да разберете, че безплатния интернет е на ваше разположение в „American saloon“.Освен това можете да се възползвате и от безплатния паркинг непосредствено до заведението.

Place Categories: Барове, Билярд and Заведения

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни