Bar & Dinner Мармалад

  • marmalad1
  • marmalad2
  • marmalad3
  • marmalad4
  • marmalad5
  • marmalad6

„Мармалад“ е приятен бар, със закътана тераса, превъзходни коктейли, вкусна кухня и моден интериор. Ако към това добавите отпускащата чил аут музика, наргилетата, wi-fi връзката и огромните екрани с цифрова телевизия, вероятно ще се изкушите да го посещавате по всяко време на денонощието.

Мястото е недалеч от центъра на София, на улица „Крум Попов”, близо до Строителната гимназия и Университета по строителство и Архитектура. Улицата е тиха, барът, изнесен на тротоара ще отмори очите ви от офисното осветление. Ако пък искате да продължите да работите, докато чакате бизнес партньори или клиенти, мястото е също подходящо. Тихо, спокойно, атмосферата е релаксираща и предразполагаща. Интериорът е модерен, а всяка зала – с различен дизайн. Дали ще се отпуснете на мек диван и ще погледате телевизия, дали ще изберете бара и футболния мач на голям екран, просто ще похапнете или ще предпочетете да седнете на кафе с приятели, „Мармалад“ ви дава много опции за избор. Вечер в бара се организират DJ партита с висок градус на настроението и тогава той изгрява в своята палава светлина.

Най-неочакваното скрито съкровище на ресторанта, безспорно е градината. Отрупана с цветя, богато озеленена, модерна, тиха, прохладна и сенчеста тази тераса е еднакво очарователна както през ранната пролет, така и в разгара на лятото. В началото на есента красивите цветни листа на увивните растения по оградата и придават специфичен колорит.

Не бива да пропускаме един много важен детайл: това съвсем не е само бар. Не случайно в името е добавено и dinner. Ако очаквате това да включва евентуално стандартен сандвич и салата, не сте на прав път. Италианската кухня, която се предлага в „Мармалад” е перфектна. Опитахме спагети със сос Карбонара и Болонезе. Бяха великоепни! Ризотото също е прекрасно, ароматно, италианско! Разнообразието от предястия, салати и италиански вина ни впечатли. А домашната италианска торта и лимоновият чийз кейк ни оставиха без думи. Заведението предлага и обедно меню. А ако ви домъчнее за вкусните ястия, можете да си ги поръчате за в къщи или офиса, при това с 20% отстъпка! Но пък ще загубите досега си с приятната атмосфера на това уникално място.

Без съмнение ”Мармалад „ е едно чудесно заведение, подходящо за всякакви случаи.

 

 

Place Categories: Барове and ЗаведенияPlace Tags: бар, динер, клуб, парти and р

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни