Warsteiner Serdika

  • warsteinerserdika1
  • warsteinerserdika2
  • WARSTEINERSERDIKA3
  • WARSTEINERSERDIKA4
  • WARSTEINERSERDIKA5
  • warsteinner6

Искате ли да пийнете качествена бира с разнообразни мезета в самия център на София? Искате ли докато седите на терасата и похапвате с приятели под приятна сянка,  пред себе си да гледате към една от най-красивите и забележителни сгради на града, а от другата ви страна да са руините на древна Сердика? Бирария Warsteiner Serdika е разположена на улица „Сердика“, срещу сградата на Централна баня и точно до Кръглата кула на Сердика. Входът е от улица „Искър”. Излишно е да споменаваме, че недалеч от заведението се намират символите на града: Централни хали, Софийската Синагога и ЦУМ. Ако посрещате гости от чужбина, след разходката около забележителностите в центъра, можете да съчетаете почивката с чаша бира на приятно място. Или пък се чудите къде да поседнете, за да обсъдите най-новия филм на любимия си режисьор, който току-що сте гледали в Дома на киното? Warsteiner  Сердика е точно пред него. Поседнете, споделете, обсъдете, на халба бира.

Модерен и изчистен е интериорът на бирарията, преобладават черното и сивото. Бирата е разнообразна, маркова и независимо дали е бутилирана или наливна, е винаги студена и хубава. Какво му трябва още на човек, пиещ хубава бира? Доброто мезе може само да удължи престоя ви в това чудесно заведение. Най-разнообразни са, разбира се, мезетата: наденички вурстчета и вурстове, телешко, агнешко, свинско месо и риба на скара. Не липсват и готвени ястия като: агнешка дроб сърма или пиле „Бианко поло”, например. За любителите на италианската кухня се предлагат множество варианти на ризото и паста. Вегетарианците също няма да останат разочаровани. Освен различни вариации на тема : „зеленчуци на скара и в саханче”, ги очакват и виртуозни специалитети като: чушки на пещ с френски сирена, броколи с чедър и  картофен плезир. Непременно трябва да похвалим разноообразието и неповторимостта на салатите, които предлага бирарията. Дори да сте на диета, няма останете безучастни и ще се изкушите да опитате някоя салата, която няма да намерите никъде другаде в София.  Не харесвате бира, предпочитате вино? Разнообразната листа с вина и марков алкохол ще задоволи вкусовете на всички посетители.

Удобно, място, добра бира, вкусни мезета, прохладна тераса: непременно опитайте във Warsteiner Serdika !

 

 

 

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: , бира, синагога and център

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни