Vino & Tapas – за любителите на хубавото вино

  • vino
  • vino1
  • vino2
  • vino3
  • vino4
  • vino5

Ако искате да прекарате спокойна вечер с приятели и обичате вино, това място е точно за вас. Vino & Tapas е вино бар и ресторант, намиращ се в центъра на София. Атмосферата е изключително приятна и уютна. Ценителите на хубавото вино и добрата храна задължително трябва да посетят това място.
Заведението разполага с богат асортимент от вина, на който може да се насладите. Обстановката е очарователна, интериора е семпъл, но изключително приветлив. Заедно с виното можете да опитате и разнообразната храна, която предлага заведението. Менюто предлага богат избор на вина и храна от цял свят. Ако искате за малко да избягате от забързаното ежедневие, това местенце ще ви пренесе в света на хубавите вина.
Vino & Tapas се намира на бул. Дондуков 38. Заведението работи през цялата седмица с изключение на неделя, от 16.00 до 02.00 часа. Възможна е промяна в работното време за специални случаи.

Place Categories: Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни