Руски ресторант Арбат – София

  • ruski-restorant-arbat-sofia-4
  • ruski-restorant-arbat-sofia-3
  • ruski-restorant-arbat-sofia-2
  • ruski-restorant-arbat-sofia-1

За старото поколение българи руската кухня е била и ще остане класическа и привлекателна – но ако сте под 30 години има голяма вероятност да не сте опитвали изключително вкусните и уникални яския на тази древна кухня.

Вкусовете са също така близки до българските (все пак са славянски) – и все пак, руският ресторант си остава Руски. В „Арбат“ ще намерите всичко което бихте искали да опитате – от най-обикновените пелмени до изискани ястия приготвяни в благороднически дворове.

Препоръчваме ви да посетите страницата на ресторанта във Фейсбук  – защото това е може би най-добрия начин да се запознаете с менюто преди посещение! Тези снимки… на човек му се приисква да опита от всичко!

Няма начин да опишем ресторанта подобаващо колкото и да опитваме – затова приемете искрената ни препоръка и го посетете!

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни