Ресторант „Веселото село“

  • veselo-selo1
  • veselo-selo2
  • veselo-selo3
  • veselo-selo4
  • veselo-selo5
  • veselo-selo6

Един ресторант-оазис в центъра на София се крие сред зеленината на Борисовата градина. Тръгнете по алеята от булевард „ Драган Цанков” и неусетно ще се озовете пред  миниатюрно наше село. Това е „Веселото село”, едно автентично българско заведение. Ресторантът ще ви очарова и  впечатли с балкански специалитети, богата фолклорна програма и красива лятна градина.

Още щом преминете през портата ще ви завладее духът на отминали времена. Оградата е украсена с макети на традиционни български селски къщи. Тъкани черги, кошници и менци са красиво аранжирани с букети слънчогледи. Интериорът на залата е издържан в същия стил. Звънци- лопатари, китеници и предмети от селския бит украсяват просторното помещение. Залата е с капацитет 330 места и е подходяща за различни по вид и мащаб мероприятия.

Менюто е разнообразно и съдържа както скара, така и готвени ястия, предястия, салати и домашно приготвени десерти. Топъл селски хляб и богата листа с напитки ще ви изненадат приятно.

В прекрасната градина през лятото и пролетта ще чуете песента на птичките. Докато се наслаждавате на вкусната храна, сервирана в прохладната градина, децата ви ще играят на воля. Те ще се забавляват на детската площадка, ще потичат сред тревата, но най-много ще се радват, че могат със собствените си ръце да погалят и нахранят истински живи козички, патици, кокошки и петлета. В този малък селски рай всяко градско дете ще забрави за скуката. Родителите неочаквано ще открият, че в София има място, където могат да хапнат на спокойствие, макар и заедно с децата си, да опитат вкусна традиционна кухня и да забравят за забързаното ежедневие.

Вечер в ресторанта се представя богата програма с народни песни и автентични хора и ритуали, които ще бъдат особенно интересни за гостите ви от чужбина. Независимо дали празнувате с колеги, имате семеен празник или просто минавате да похапнете, в ресторанта “Весело село” няма да останете разочаровани. Стилната атмосфера, доброто обслужване и вкусно приготвените ястия ще ви оставят незабравими спомени.

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: оазис and ресторант

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни