Ресторант „Слънце луна“

  • sunmoon2
  • sunmoon3
  • sunmoon6
  • sunmoon
  • sunmoon7
  • sunmoon8

 Трудно е еднозначно да се определи какво представлява това уникално място. 

 От една страна това е хлебопекарна. Там можете да намерите най-вкусния хляб в цяла София, току що приготвен, с романтичното ухание на детството. Брашното, с което е направен всеки хляб е добивано с помощта на каменна мелница. Тук се пази културата на миналото, тук всяко зрънце жито е добито и обработено така, че да съхрани най-питателните вещества, които ще накарат тялото ви да се чувства преродено. Тук практичното, лесното, бързото не е на почит. 

 От друга страна „Слънце луна“ е вегетариански ресторант и то един от най-хубавите в града. Международна кухня на най-високо ниво, както и уникални по рода си ястия можете да опитате само тук. Всички храни са приготвени само от най-висококачествени био и органик продукти- една гаранция, че обядът ви е не само божествено вкусен, но и също толкова здравословен. Посещавайки ресторанта, не пропускайте да опитате „Ориз и леща по индийски“, „Каракачанска топеница“ или най-вкусните спагети ! 

 Обстановката е повече от прекрасна- всички мебели са изработени от дърво, а изкуството в ресторанта е просто навсякъде! 

 Био магазинът „Слънце луна“ (ул. Юрий Венелин 1) предлага най-качествените продукти, родени от българската земя, а в различните работилници наречени със същото име ще имате прекрасната възможност да се включите в курс по готварство, сладкарство или хлебарство. При всички случаи ще направите една страхотна инвестиция в по-добър, по-хармоничен и по-здравословен живот!

 

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни