Ресторант „Кактус” – Лозенец

  • cactus1
  • cactus2
  • cactus3
  • cactus4
  • cactus5
  • cactus6

Ресторант „Кактус” – Лозенец е разположен в тихо кътче на едноименния  квартал, близо до булевард „Евлоги и Христо Георгиеви”.  Уличката е спокойна, а от приятната тераса, декорирана с висящи петунии,  ще наблюдавате градинката на площад „Йоан Павел II”. Прекрасно заведение за похапване на обяд, но също така подходящо и  за тържествена бизнес или семейна вечеря в стилен интериор. Менюто е изискано, досущ като интериора. Къде другаде в София бихте могли да поръчате „Бьоф Строганов” в обедното си меню? Да, такова е нивото в този изключително приятен ресторант.  

Ако предпочетете терасата, във вечерните часове, масата ви ще се осветява от дискретното осветление на фенерите от ковано желязо. Интериорът на ресторанта е издържан в модерна кафяво-бежова гама. Стилни мебели,  изчистени детайли с  антикварни  акценти ви очакват в заведението. Като за начало можете да се настаните на бара. Един аперитив ще ви зареди с настроение. А когато приятелите ви дойдат, изберете една от сепарираните маси. Сепаретата са  добра идея за дефиниране на пространството. Всяка компания си има своите собствени  истории и своето кътче в пространството, организирано с помощта на прозрачни прегради, около всяка маса. Пияното ще бъде фон на романтичната ви вечер. А менюто, богато на различни виртуозни изпълнения на тема: фюжън кухня, ще ви очарова.  Морски дарове, риба, прясна паста или барбекю на дървени въглища, изборът е във вашите ръце.

Скучно ви е в събота,  в часовия интервал между закуската и обяда? Заповядайте на традиционния брънч в „Кактус”- Лозенец. Реномираната кухня ще докосне всяко ваше сетиво. За вас ще готви известният шеф Иван Манчев. От стереоуредбата ще чувате любимата си музика с кристален звук. Сигурно последното нещо , за което ще се сетите тук, в този превъзходен ресторант, е интернет. Но, безплатната интернет връзка ще ви очаква във всяка минута, когато я пожелаете. Ето тази атмосфера, с детайли по ваш вкус, може да бъде поднесена и на вашето частно парти.

Капацитетът на климатизирания салон на ресторанта е 50 места, а на терасата – 20. Заведението работи  всеки ден от 12:00часа  до 24:00часа .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: , кактус, фюжън and шеф

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни