Ресторант – Градина „Йоли”

  • yoli1
  • yoli2
  • yoli3
  • yoli4
  • yoli5
  • yoli6

Искате да празнувате семейния си празник в лятна градина, потънала в зеленина и цветя? Ако е възможно: да има и обезопасена детска площадка и фонтанче в центъра на градината? Представяме ви скритото съкровище на квартал „Дървеница”: ресторант „Йоли”. Едва ли ще му обърнете внимание, когато минавате между блоковете. Но веднъж влезете ли в прекрасната му градина, няма да ви се иска да си тръгнете.

В ресторант „Йоли” можете да отидете, за да изгледате мача, на бира и добро мезе, или да поседнете с приятелка, докато децата ви необезпокоявано се забавляват в детския кът. Тук можете да съберете цялата рода на семейно мероприятие, това е едно от най-добрите места в София за такъв празник. Обстановката в салона и на терасата е незадължаваща, не помпозна, но стилна. Градината е прелестна: дървените маси и пейки са разположени сред един малък рай. Ароматни рози и висящи петунии, зелени храсти и палмички в кашпи са само част от красивата растителност наоколо. Около бароковото фонтанче в центъра на градината чуруликат птички. Ако ви харесва, поседнете под навеса, а ако предпочитате шарената сянка под пергола с лозница, имате и тази възможност. Децата, може би, веднага ще се насочат към неголямата, но добре обзаведена детска площадка. Настилката е мека, оградата – висока, а децата играят на чист въздух, какво повече можете да желаете! Спокойно се насладете на следващите часове. Изберете аперитив от богатата листа с алкохолни напитки, поръчайте салата и предястия. Изборът е наистина голям.  За  основно ястие ще ви сервират специалитет на скара, или готвено ястие, различни видове месо и зеленчуци на сач. Разнообразието на вегетариански ястия също е голямо.

Заведението се намира на тиха улица, недалеч от пазар „Дървеница” и Лесотехнически Университет. Лесно можете да стигнете до него с трамвай или автобус. Между блоковете се крие ресторантът. Пред него има достатъчно паркоместа. Ресторант – градина „Йоли” има капацитет от 130 места в залите и 150 места в градината.                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: градина, палми, р and цветя

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни