Ресторант Flowers – София

  • restorant-flowers-sofia-1
  • restorant-flowers-sofia-2
  • restorant-flowers-sofia-3
  • restorant-flowers-sofia-4
  • restorant-flowers-sofia-5
  • restorant-flowers-sofia-6

На най-неочакваното място за такъв тип заведения – в Люлин! – можете да посетите страхотния расторант Flowers! Идеално подходящ за романтични вечери за всяка двойка, също така е любимо място за провеждане на изискани сватбени тържества. Обслужването е на ниво, отговарящо на стила който виждате на снимките – готвачите са едни от най-добрите в София и определено ще има на какво да се насладите от менюто! Да не говорим за цените – вечеря за двама с бутилка вино е общо 23 лв! (по последна промоция)

Заведението разполага с парти зала, лятна градина, зала за сватби, приготвят торти по поръчка за всякакви поводи… това е едно от най-добрите заведения описвани досега в mestenca.

Е, не ни остава нищо друго освен горещо да го препоръчаме. Картата с местоположението му, адреса и телефона можете да видите горе – опитайте и няма да съжалявате!

 

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни