Pizza&Pasta Fame

  • fame
  • fame2
  • fame3
  • fame4
  • fame5
  • fame6
Ако се чудите къде можете да похапнете вкусно-вкусно в Студентски град, отговора, който търсите е pizza and pasta “Fame”. 
Заведението ще ви заплени с невероятно обслужване, изчистен стилен интериор и най-вкусната храна в околността. Най-голямото предимство обаче е, че талантливите готвачи са на ваше разположение 24 часа в денонощието.
Решите ли да посетите заведението, задължително опитайте спагети „Формаджо“, пица „Сицилиана“ или „Пиле в паничка“- каквото и да изберете ще останете очаровани. Това, което прави мястото толкова специално и любимо на много хора обаче, е картофената крем супа с крутони- ястие, което заслужава място в менюто на всеки ценител. Тук обаче, трябва да се спомене, че политика на заведението е супите да се предлагат от 12:00 до 16:00. Ако за обедната си почивка предпочетете „Fame“, бъдете сигурни, че ще се връщате тук отново  и отново. 
Мястото е подходящо и за вашето лично празненство- на една прекрасна цена ще получите качествено обслужване, отлична храна и много положителни емоции. В момента е актуална промоция, според която при сметка над 60 лева получавате 10% отстъпка. 
„Fame“ разполага и с приятна лятна градина, където можете да се насладите на своя следобед под естествена сянка в компанията на любимите хора. 
Ако Студентски град не е любимото ви място, вие все пак можете да се възползвате от услугите на пицарията. Доставки по домовете се предлагат до Дианабад, Дървеница , Мусагеница, Витоша , Малинова долина ,Младост 1,  Младост 1а, Младост 2, Младост 3, Младост 4. Можете да си поръчате храна за вкъщи от 11:00 до 23:00. При поръчка над 30 лева ще получите подарък- 2 литра Coca-Cola. Доставката отнема около един час.
 

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни