Olive’s – Граф Игнатиев

  • olives1
  • olives2
  • olives3
  • olives4
  • olives5
  • olives6

Първото заведение от веригата Olives ще ви зареди с настроение, ще ви предложи нестандартно меню, изобилстващо от вкусотии, ще ви развесели с иновативния си дизайн. На улица „ Граф Игнатиев”, близо до площад „Гарибалди” се намира този огромен ресторант. Мястото е подходящо за всички притежаващи младежки дух и абсолютно за всякакви случаи. Независимо дали ще дойдете тук сутрин на кафе, на бизнес обяд или на вечеря с приятели, ще се чувствате еднакво комфортно. Нестандартната атмосфера ще направи фирменото или семейното ви парти незабравимо!

Първото нещо, с което ще ви грабне заведението е вратата. Петметровата врата и дизайнът на витрината са определено нестандартни за нашите представи. Но истинското шоу на дизайна на Olives едва започва с това. Влизайки в огромното пространство ви обхваща чувството, че сте попаднали в класически американски бар от 60-те. Вниманието ви най-силно е привлечено от остъклена клетка с причудливи инсталации. Скоро ще разберете, че това е най-уникалната тоалетна, в която сте влизали. Най-веселата част идва при опитите ви да използвате чешмата. Оказва се, че тя се задвижва с педал.

Храната тук заслужава отделно внимание. Ястията са леки, някои познати, други-не толкова. Като цяло, менюто е богато на свежи идеи и е далеч от клишето. При това, то периодично се променя и обогатява с нови изкушаващи предложения. Изобилието от вегетариански блюда е похвално, както и присъствието на здравословно приготвена храна на пара. Препоръчваме горещо патладжана с мус от сирена. Супичките са прекрасни! Какво ще поръчате в американски бар от Дивия запад? Бургер или барбекю, разбира се. И в двата случая няма да сбъркате. Най-нестандартното предложение в серията са тигровите скариди с анананс на шиш. За тези, които не могат да живеят без италианска кухня, в менюто присъстват няколко вида паста, ризото и пици. Освен класическите сосове за паста, вниманието ни привлякоха и два нестандартни соса със сьомга, приготвени много вкусно. Насладихме се на много силни ястия от основното меню. Оригинални съчетания на продукти, интересна смес от аромати и вкусове. Непременно ги опитайте! Сладкишите и мелбите също са невероятни, не ги пропускайте.

 

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: , на пара and свежо

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни