Китайски ресторант КАЙ ЮАН ДЗИУ ДИАН

  • kitrest
  • kitrest2

Ако желаете да се насладите на екзотична, прекрасно приготвена храна, ресторант „КАЙ ЮАН ДЗИУ ДИАН“ в Студентски град е вашето място!

Ресторантът разполага с 150 места вътре и с прекрасна лятна градина с 30 места. Интериорът е съставен изключително и само от източни орнаменти, отнасящи ви в далечна култура. Многобройни красиви изрисувани ветрила, профили на дракони и мистични китайски йероглифи- всичко това ще съпътства престоя ви там. Огромните аквариуми с красиви златни рибки създават атмосфера на покой и баланс. Прекрасно аранжираните маси пък говорят за безпогрешен вкус и лукс. Ето защо няма да сгрешите ако за вашия празник поканите приятелите си именно тук. 

Изключително любезният персонал е съставен от млади хора, които с готовност ще ви покажат как да ползвате китайски прибори, ще се погрижат за вашето добро настроение и, разбира се, ще ви приготвят и поднесат най-вкусната китайска храна в околността. 

Менюто на ресторанта е повече от разнообразно. Можете да си изберете просто ориз със зеленчуци и яйца или пък да се поглезите с нарицателното за вкусна, изтънчена и даже луксозна храна „Патица по пекински“. После ще можете да се похвалите, че сте опитали най-известното ястие от традиционната китайска кухня! Тук можете да опитате и от голямото разнообразие от тофу, което ресторантът предлага. В края на вашият престой там, ресторантът ще ви почерпи с шоколад  „Милка“ или с друга вкусна изненада. Невероятно приготвени ястия и огромни порции в съчетание с прекрасна атмосфера- всичко това ще получите ако изберете ресторант „КАЙ ЮАН ДЗИУ ДИАН“.

Ако пък не ви се ходи чак до Студентски град винаги можете да поръчате автентична китайска кухня за вкъщи на телефон 02/868 80 57. 

 

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни