Испански ресторант „Bodega“

  • bodega
  • bodega1
  • bodega2
  • bodega4
  • bodega5
  • bodega3
 Макар не толкова известна, колкото италианската кухня, испанската също има своите неустоими  изкушения. И защото Испания е твърде далече, а кулинарни достижения от този тип не бива да се пропускат, ресторант „Bodega“ предлага своят алтернатива. 
 Тук можете да се насладите на изключителни ястия, приготвени от истински класен майстор-готвач.  Посещавайки заведението, не пропускайте да опитате салатaта с мариновани скариди, авокадо и лимонен дресинг а за основно ястие си поръчайте телешки стек с пюре от целина и глазирани моркови. За разлика от повечето заведения, тук ще откриете и разнообразие от вегетариански ястия, най-вкусното от които Гаспачо а ла Бодега. Ще ви очарова и разнообразието от морски дарове (задължително опитайте Червен Снапер с картоф Фондант, хайвер от гъби и мек Тапенада сос), както и единствените по рода си десерти. На всичко това страшно подхожда чаша качествено червено вино (ще бъдете приятно изненадани от голямото разнообразие на вина, което се предлага тук). Безспорно предимство е и разнообразното обедно меню- различно всеки ден. 
Престоят ви там ще бъде съпровождан от автентична испанска музика (често жива), а атмосферата ще ви отведе далече от родните  земи. 
 Ресторантът разполага с общо 280 места, което го прави идеален за вашето фирмено парти или лично тържество. Гостите ви ще бъдат очаровани!
 На ваше разположение са също и безплатният интернет, както и голям паркинг. Сметката си пък можете да платите и посредством карта. 
 

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни