„Дон Домат“ – Стрелбище

  • dondomat1
  • dondomat2
  • dondomat3
  • dondomat4
  • dondomat5
  • dondomat6

Това заведение, част от известната верига пицарии, се намира в квартал Стрелбище. Разположено е в сградата на „Т-Маркет“, на тихата улица „Червена роза”, близо до булевард „Гоце Делчев“. Вкусни пици, бързо обслужване, изчистен интериор в светли тонове, зали, обилно осветени от слънчева светлина, това е ресторант  Дон Домат” – Стрелбище.

Има два подхода за достъп към ресторанта. Ако изберете да влезете откъм терасата, ще се озовете в центъра на залата за хранене. Другата алтернатива е през централния вход за супермаркет „Т-Маркет“, входът за пицарията се намира в ляво във фоайето и води направо в детското царство към ресторанта. Красив, просторен, шарен детски кът е на разположение на малките посетители. Пространството е добре обезопасено и обзаведено с различни забавни игри за малчуганите: палатка, кегелбан, детска кухня с всички екстри, кончета за люлеене за най-малките. Обзавеждането включва, разбира се и детски масички и столчета. А новата придобивка за забавление на малчуганите е огромен трамплин. Прекрасно място за детско парти! В дясно от детския кът е обособена зона за хранене, подходяща за порасналите гости, които искат да са по-близо до празнуващите малчугани.

Ако пък предпочитате да седнете по-далеч от детската глъч, просторната зала до терасата, е вашето място. През лятото големите плъзгащи се витрини се отварят и тя се обединява с терасата. Пространството е решено в същия стил на обзавеждане. Мебелите са от светло дърво, а през огромните витрини в залата навлиза много слънчева светлина.

Слънчеви са и сервитьорките, които ще ви заредят с весело настроение. И докато се усмихвате, неусетно ще установите, че на масата пред вас вече ви очаква огромната ви вкусна, приятно ухаеща пица. Менюто е разнообразно, има за всекиго по нещо: салати, предястия, скара, специалитети. Пиците се приготвят с тънко тесто, приятно препечено. Всички пици, които опитахме бяха перфектни – нито загорели, нито недопечени, с богат пълнеж и приготвени с пресни продукти. Салатите също бяха вкусни, а порциите – големи. Тук можете да опитате също български и интернационални блюда, бирени мезета и спагети с различни сосове. За тези, които спазват диета, в  менюто присъстват вкусни вегетариански ястия.

Не бива да пропускаме една много важна подробност: големият паркинг пред заведението разполага с достатъчно паркоместа.

 

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: пицария, ресторант and тер

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни