„Чай във фабриката“

  • cai
  • cai1
  • cai3
  • cai2
  • cai4
  • cai5

Казват, че чаят е питие на мъдростта. Дали това е така- не знам, но можете да проверите в „Чай във фабриката“.
Заведението е повече от прекрасно- предлагат се огромно разнообразие от чайове- ароматни, билкови, полезни и здравословни. Освен това обаче това е мястото, което предлага най-прекрасната вегетарианска кухня! Всеки ден изненадва с прекрасно обедно меню, състоящо се от супа и основно ястие- винаги прясно приготвена и здравословна храна. Разнообразието в менюто се състои от международни традиционни ястия- най-вкусното от цял свят. Тук можете да опитате домашно приготвен чийзкейк, морковена торта, и суров шоколадов сладкиш-невероятно веган изкушение без добавена захар.

Всичко това ще се случва под звуковете на подбрана джаз музика. Честото във „фабриката“ гостуват известни музиканти, които могат да направят вечерта ви незабравима.

Но това не е най-хубавото! Заведението е известно и с това, че в него често се организират изложби на доказани (и не само) художници. Какво по хубаво от това да се насладите на една невероятна арт атмосфера с чаша чай в ръка? Изкуството в заведението не отсъства дори в санитарното помещение- най-оригиналното, което някога съм виждала. А ако решите да посетите „Чай във фабриката“ сами, можете да разчитате на библиотеката, която заведението предлага- единственият недостатък е, че всички книги са на английски език.

Това не е всичко! Имате малко дете и искате то да развие творческата личност в себе си? Детската работилница, организирана всеки четвъртък в „Чай във фабриката“, е най-точното място- работа с пластилин, пясъчни картини, грънчарство- това са само малка част от вариантите.

А ако в последният момент осъзнаете, че нямате подарък за ваш близък човек- тук можете да намерите оригинални предложения под формата на уникални чайници, свещници, разнообразни и редки видове чай.

Това и още много можете да очаквате от „Чай във фабриката“.

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни