Brasserie Deja Vu

  • deja-vu
  • deja-vu1
  • deja-vu-2
  • deja-vu3
  • deja-vu-4

Brasserie (от френски – бирария) Dеjа Vu е елегантен ресторант, намиращ се в идеалния център на гр. София. Мястото е уютно,приветливо и спокойно, подходящо както за среща с приятели, така и за бизнес среща. Ресторантът е на две нива, а за топлите месеци разполага с тераса.

Мястото е подходящо за любителите на бирата и виното. Менюто е доста разнообразно, предлагат се различни ястия от балканската и средиземноморската кухня, както богат асортимент от вина. Всеки ден заведението предлага специално обедно меню. Десертите, които приготвят са изключително вкусни. Мястото разполага с 90 места и е подходящо за семейни празници и фирмени тържества.

Ресторантът се намира на ул. Аксаков 15А. Можете да правите резервации на посочения телефон. В сайтът им може да разгледате менюто и винения лист. Ресторантът е изтънчен и спокоен, храната е много вкусна, заслужава си да го посетите.

Place Categories: Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни