Bar&Dinner Флай – Шипка (Bar & Dinner Fly – Sofia)

  • FLY_1
  • FLY_2
  • FLY_3
  • FLY_4
  • FLY_5
  • FLY_6
  • fly_7
  • fly_8

Вчера посетихме с голяма компания ресторант ( те го наричат bar & dinner) Флай и останахме очаровани! Били сме на много места, но храната обстановката и обслужването ни плениха! Задължително опитайте салата „4 сирена“, както и свинското със сос от боровинки и бейби лукчета! Да споменавам ли, че на същото място имат и сладкарски цех? Тоест… правят на място най-вкусните десерти, които може да опитате! Е, ние направихме грешката да поръчваме салати и основни ястия до пръсване, но задължително ще оставим място за десертите следващия път! Не е ли прекрасно да ви се иска да се връщате някъде отново, и отново, и отново? (пиша това, хапвайки от храната, която ни опаковаха за вкъщи!)

Заведението на Шипка се намира в центъра на София, срещу Руския културно-информационен център. Разположено е в автентична софийска къща, с тиха, цветна лятна градина. (Има 65 външни места и 90 вътрешни).Съчетанието на домашен уют и модерен дизайн, превръщат това заведения в една симбиоза между модернистичното и старовремската атмосфера напомняща за Стара София.

Богатото и отбрано меню може да задоволи всеки вкус, но въпреки това нашите първокласни готвачи Ви предлагат всеки ден различни, вкусни kyлинарии. Нека всеки Ваш празник стане незабравимо събитие с наша помощ. Бъдете с нас, за да бъде вашето тържество перфектно.

Place Categories: Заведения and РесторантиPlace Tags: София and Хапване

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни