The Corner (KO Bar & Dinner)

 • thecorner-1
 • thecorner-2
 • thecorner-3
 • thecorner-4
 • thecorner-5
 • thecorner-6

Това е едно уникално местенце, което сме посещавали многократно и ще продължаваме да го правим!

Ако искате да хапнете и пийнете с приятели в атмосферата на изключително добра музика, в стилно заведение – това е клубът за вас! През лятото можете да се възползвате от балкона с гледка към нощна София – много малко клубове в столицата могат да се похвалят с такава екстра.

The CorneR bar & dinner е несравнимо място на върха на кв. Лозенец в София. Барът е с авангарден дизайн и се откроява с панорамната си гледка над нощна София. Тук се предлагат разнообразни кулинарни и алкохолни изкушения, като единствено при нас може да се насладите на опцията Silence Disco. Усмихнатия персонал ще направи всичко за доброто Ви настроение, а музиката, която сами може да избирате ще допринесе за едно незабражимо преживяване!

Place Categories: Клубове

1 review

 1. Местенца - Администрация, февруари 25, 2013 11:58 am business - The Corner (KO Bar & Dinner)
  5/5

  Посещавали сме Местенцето многократно – и ще продължим! Идеално място за прекарване на времето вечер, вечеря, наслаждение на гледката от терасата!

     -   Log in to reply

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни