Swingin’ Hall

  • swinginghall1
  • swinginghall2
  • swinginghall3
  • swinginghall4
  • swinginghall5
  • swinginghall6

”Суингинг Хол“ е класически стилен клуб в центъра на София. Това е едно много добро място, подходящо за разпускане след тежък ден, за среща с приятели или за купон. Ако искате да послушате хубава музика на живо, това е клубът, където можете да отидете импровизирано, когато ви се прииска, без да се притеснявате, че ще се разочаровате. Не е нужно да четете афиша с програмата предварително. Със сигурност изпълненията на групата, която ще свири ще са перфектни, настроението ще е на ниво, посетителите – културни, а атмосферата ще е приятна и завладяваща. Добър саунд, качествен и разнообразен алкохол, свеж интериор, това предлага Swinging Hall.

В този бар са направили първите си изпълнения много от съвременните български звезди. Някои от тях все още идват в „Суингинг Хол”, за да се забавляват и импровизирано да се включат с изпълнение. Много световни звезди са ни очаровали с музика на живо точно в този бар. Рок, джаз, поп – вечните стилове, вече почти 20 години звучат в това класическо, но винаги актуално заведение. Барът оцеля във времена на различни по вид и размер кризи, но доказа, че изкуството е вечно.  

Капацитетът на двете зали е общо 200 места. Разделянето на двата салона е не само интериорно, но и музикално: обикновено в двата салона свирят две различни групи. Забавлението е „ Две в едно!”. Детайлите в интериора са в ретро стил: стари телевизори, прожекционен апарат и разбира се: музикални инструменти. Новите диванчета с меки възглавници са декорирани в ярки цветове. Атмосферата е свежа и предразполагаща за купон. През последните години, освен с нов интериор, клубът се сдоби и с приятна лятна градина.

Независимо от сезона, времето и годината, Swingin’ Hall си остава едно отлично място за забавление в малките часове на деня. Работното време на заведението е: от понеделник до четвъртък – от 21:30 до 03:00, от петък до неделя: от 22:30 до 05:00. До клуба може да се стигне лесно както с трамвай, така  и с метрото.

 

Place Categories: Заведения and КлубовеPlace Tags: купон, поп, ретро and суинг

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни