Rock’n Rolla Bar & Club – Sofia

  • RocknRolla1
  • RocknRolla2
  • RocknRolla3
  • RocknRolla4
  • RocknRolla5

Рядко се намира добро местенце за почитателите на истинския рок, а следващото е точно такова. Rock’n Rolla е нощен клуб, намиращ се в центъра на София, на улица „Граф Игнатиев“, под колоните.
Това е най-подходящото място за най-запалените фенове на рок музиката. Музиката, която пускат е наистина хубава. Интериорът е раздвижен, свеж и приятен. Организират се партита с топ Диджеи. В заведението има и караоке зала, в която най-смелите могат да покажат своите певчески умения. Ако сте истински рок фенове и искате да се позабавлявате на по бира с приятели, определено трябва да посетите това място.
Работното време на клуба е от 20.00 до 4.00 часът. Намира се на улица „Граф Игнатиев 1“. Общият капацитет на заведението е 500 души. Резервации могат да се правят по телефона.

Place Categories: Клубове

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни