Kлуб „Строежа“

  • stroeja
  • stroeja2
  • stroeja3
  • stroeja4
  • stroeja5
  • stroeja6

Някои го определят като рок бар, други като кръчма.. Аз лично не бих се наела да слагам „Строежа“ в рамки. Със сигурност обаче споделям мнението на стотици хора, за които това заведение е любимо място.

„Строежа“ е място с традиции и история. За пръв път отваря врати през далечната 1997 година и от тогава много се е променил, но и много е запазил. Това е място с характер, за разлика от повечето днешни заведения. Много бивши студенти свързват най-прекрасните години от живота си именно с това заведение. 

Алтернативната музика е на почит тук още от самото му отваряни. Ще имате възможността да се насладите на най-популярните групи  от жанра от международната и българската сцена. Има начин да чуете любимите си песни от любимите си групи, които отдавна са слезли от сцената и то на живо! Тук всеки четвъртък се организират различни трибюти (на Metallica, Nirvana, Red hot chili peppers“ и още много). Главни действащи лица обикновено са прекрасните музиканти от българската група P.I.F.

В началото на всеки месец, на фейсбук страницата на клуба излиза програмата за месеца (http://www.facebook.com/clubstroeja?fref=ts). Ще можете да избирате между атрактивни предложения. Ежеседмично гостуват най-добрите групи от българската алтернатив сцена. Всяка сряда музиката е ретро, а входът е свободен. Периодично се организират и БГ партита. Всичко това и още много е включено в програмата на „Строежа“.

А ако си мислите, че днешните студенти не правят нищо друго освен да се забавляват,  „Сторежа“ ще разбие това клише.  Студентският кузи е атрактивна игра, в която полезното и забавното са уникално съчетани. С чаша бира в ръка, студенти от различни университети показват своята ерудираност по разнородни въпроси от различни области. 

И на края- нека споменем и няколко думи за интериора. Влизайки в заведението ще останете с впечатлението, че сте на истински строеж. Различно, уникално по рода си място. Няма сепарета. Ще можете да се настаните на огромни барове или на дълги маси. Бях изключително учудена, когато за първи път отидох там и някакви хора си оставиха нещата при нас без дори да попитат. Така се прави тук. Всички са приятели, всички се забавляват заедно и това допринася изключително много за прекрасната атмосфера. 

 

Place Categories: Заведения and Клубове

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни