Клуб “Краш” (Club Crash) – София

 • club-crash-5
 • club-crash-4
 • club-crash-3
 • club-crash-2
 • club-crash-1

Клуб Crash не се събира под елхата,но както и да го погледнеш, си прилича на коледен подарък. Става дума за ново ултрамодерно заведение на съвършена локация (жълтите павета, в бившия Минералсувенир), с качествена музика и всичките му екстри, включително професионални валета, които ти спестяват грижите по паркирането. Така че слагай най-хубавите си дрехи и се насочвай натам за голямото откриване – няколко дни преди Коледа.

Crash е разположен на две подземни нива, които му позволяват да побере много хора и всички да се чувстват комфортно. Интериорът, решен в черно и жълто, радва окото, без да е излишно претенциозен. Атмосферата се допълва от перфектни звук и осветление, и предразполага както за шумно парти, така и за приятен релакс. Клуб Crash няма скрити намерения.

Целта му е ясна – да бъде сборен пункт за всички млади и готини хора в София. Вторниците са резервирани за черни партита с български и чуждестранни изпълнители, всеки четвъртък музиката е ретро, а петъкът и съботата са запазена територия за любими хип-хоп, аренби-, хаус- и попхитове от последните 20 години. Най-малко две вечери от месечната програма на клуба ще бъдат отделени за сетове на най-добрите хаус диджеи. В останалите дни от седмицата в клуб Crash се изявява и атрактивен балет (от красиви жени, ти какво си помисли?). Ако и това не те накара да излезеш, за теб просто няма надежда, честно.

PARKING:
Street, Parking Lot, Valet

ATTIRE:
Dressy

SERVICES:
Takes Reservations
Walk-Ins Welcome
Good For Groups

PHONE: +359 889 166 166

Place Categories: Клубове

1 review

 1. admin - Администрация, февруари 18, 2013 11:59 am business - Клуб “Краш” (Club Crash) – София
  5/5

  Страхотен бар!

     -   Log in to reply

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни