Клуб „Culture beat“ – духът на градското изкуство

  • culture_beat
  • Picture-029
  • music-beat-culture-beat

Навярно ви се е случвало да се чудите дълго време как да прекарате свободната си вечер – особено в София, където разнообразието от нощни заведения често затруднява вашия избор.  В такъв случай е добре да се насочите към място, което ще задържи интереса ви за по-дълго, за да не се отегчите след няколко часа. Ето защо предлагам на вашето внимание клуб „Culture beat“ – изискано заведение, което включва богата програма и със сигурност няма да ви се стори скучно.

Атмосферата в Culture beat е изключително артистична и носи духа на урбанистичната култура. Цветовете и ефектите са подбрани с вкус, стените са облепени и изрисувани, има и скулптури и пластики, които превръщат клуба в галерия на модерното изкуство. Богатият музикален асортимент привлича феновете на R&B, deep, soulful & jazzy house, funk, electro, afro beat, classic & modern wave и много други съвременни стилове.

В Culture beat често присъстват гост-изпълнители, а партитата всяка вечер са щури и наситени с много емоции. Организират се и събития от най-различен характер – от постановки и изпълнения на живо до работилници, литературни четения и филмови прожекции. Освен това входът често е свободен или е на допустима цена.

Ако желаете да посетите това място, няма да ви е трудно да го откриете – клубът е разположен на площад България 1, в сградата на НДК, откъм страната на моста на влюбените (точно там, където се намира маркерът на картата).

Place Categories: Клубове

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни