Джинджър (Club Ginger, Sofia)

  • ginger_1
  • ginger_2
  • ginger_3
  • ginger_4

Това е един от любимите ни клубове – намира се в подлеза на бул.Фритюф Нансен и бул. Левски (тъй като много хора не могат да го намерят, търсейки го над земята) – влиза се откъм НДК, точно там, където е отбелязано на нашата карта, просто влезте в подлеза :)

Работно време:  22:00-05:00

Ако търсите клуб с хубава музику в София, Джинджър определено е едно от най-добрите места, на които можете да попаднете. Атмосферата винаги е свежа, миксовете – уникални, а както се вижда от снимките – общо взето, всичко е на ниво.

Единственото, към което може да се направи забележка, е липсата на официален сайт и на въведени ивенти в страницата им във Фейсбук – но какво пък, затова съществуват сайтове като Местенца – за да споделяме добрите места помежду си!

 

Place Categories: КлубовеPlace Tags: клуб

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни