Back Stage Club

  • backstage1
  • backstage2
  • backstage3
  • backstage4
  • backstage5
  • backstage6

Backstage е име в историята на българската поп-култура. Backstage е легенда! Този клуб едва ли е неизвестен някому, но все пак е редно да посочим координати за непросветените: барът се намира на бул. „Васил Левски”, точно под Музикалния театър (входът е един и същ) и срещу Факултета по журналистика. Ако желаете да прекарате една незабравима вечер, наситена с джаз, лежерно настроение и добри питиета, заповядайте в клуба. Посещението ви ще остане в историята. Ако не в световната история, поне във вашите спомени, ще остане завинаги. Барът, предлагащ качествен саунд, парчета, заредени с положителна енергия, изпълнители – перфекционисти и съвършена акустика, винаги ще ви изненада приятно. Заповядайте, когато ви е скучно и когато средствата ви да забиете ново гадже вече са се изчерпали. Обстановката, музиката и качествените питиета ще ви помогнат много. Непременно посетете този бар!

Тук сме слушали Хилда Казасян в бразилско настроение, импровизациите на Христо Йоцов са останали завинаги в лексикона ни. В Backstage постоянно гостуват страшно много добри музиканти и изпълненията на всеки един от тях по отделно, или в съчетание с други артисти, ще докоснат с вълшебство сетивата ви. Тук наистина ще се чувствате зад кулисите, защото артистите са на практика до вас, а самите вие сте част от енергията, която те черпят при изпълненията си.  И независимо, колко пъти сте посещавали „Бекстейдж”, време е да го посетите отново.

Неостаряваща класика, стил, актуалност, това са компонентите на формулата на успеха в продължение на 20 години. Перфектна музика на живо, великолепни коктейли, чудесен интериор за парти. Backstage няма нужда от реклама. Заповядайте, за да се убедите със собствените си сетива! Мястото е удобно, еднакво лесно достъпно е посредством трамвай или тролей. Работното време е: от сряда до събота: от 21:00 до 06:00. Заведението разполага с безжична интернет връзка, но за какво ли ви е тя, при това супер парти? Капацитетът на бара е 300 души.

 

 

 

 

 

Place Categories: Заведения and КлубовеPlace Tags: класика, коктейл and саунд

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни