Emotion Младост – бар и билярд

  • emotion-7
  • emotion-6
  • emotion-5
  • emotion-4
  • emotion-3
  • emotion-2
  • emotion-1

Ходим в E-motion редовно – заради страхотните бармани, неповторимата отпускаща и същевременно предразполагаща към забавления атмосфера – няма такова място в София!

E-Мotion е единственото място в София, където понятието bar and play важи с пълна сила. Разполага с цели 1000кв.м. площ, където ще можете да опитате билярд, снукър, дартс, интерактивни и бордови (настолни) игри, докато отпивате от питието си или хапвате вкусна салата.

Игрален клуб E-motion не дели клиентите си на хора, които са дошли да играят и такива, които просто разпускат. Има достатъчно място за всички, а то е разпределено в три отделни салона, плюс една малка зала за X Box 360 Kinect – игра, в която буквално,тялото ви се сканира и се превръща в герой.

В клуба има 12 билярд и 4 снукър маси от водещите марки Riley и Brunswick. Можете да опитате късмета си и на една от четирите дартс мишени, както и да поиграете с приятели на Монополи или Не се сърди, човече или на някоя от останалите игри на touch- screen масите.

Във втората зала освен игрите е предвидено и място за хапване,
където скоро ще се предлагат добре подбрана лека, модерна кухня и кетъринг.

В така наречената Chesterfield зала – английски тип стая с камина, мека мебел и дебел килим – почитателите на класни питиета ще се насладят на игрите си в уединение.

На мултимедийните екрани ще можете да следите световни турнири, а шампионати по билярд ще предстои да се организират и на място (тук се обучават бъдещите топ майстори).

Най-хубавото в E-motion е, че вече всякакви тиймбилдинг мероприятия, лични празненства и партита ще разбият стереотипа и ще се превърнат в забавления с добри напитки, бутиков кетъринг и забавни игри.

Place Categories: Билярд.

Подобни Местенца

Report this?

Send To Friend

Защита от Спам
captcha image

Send Enquiry

Защита от Спам
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни