Emotion Младост – бар и билярд

  • emotion-7
  • emotion-6
  • emotion-5
  • emotion-4
  • emotion-3
  • emotion-2
  • emotion-1

Ходим в E-motion редовно – заради страхотните бармани, неповторимата отпускаща и същевременно предразполагаща към забавления атмосфера – няма такова място в София!

E-Мotion е единственото място в София, където понятието bar and play важи с пълна сила. Разполага с цели 1000кв.м. площ, където ще можете да опитате билярд, снукър, дартс, интерактивни и бордови (настолни) игри, докато отпивате от питието си или хапвате вкусна салата.

Игрален клуб E-motion не дели клиентите си на хора, които са дошли да играят и такива, които просто разпускат. Има достатъчно място за всички, а то е разпределено в три отделни салона, плюс една малка зала за X Box 360 Kinect – игра, в която буквално,тялото ви се сканира и се превръща в герой.

В клуба има 12 билярд и 4 снукър маси от водещите марки Riley и Brunswick. Можете да опитате късмета си и на една от четирите дартс мишени, както и да поиграете с приятели на Монополи или Не се сърди, човече или на някоя от останалите игри на touch- screen масите.

Във втората зала освен игрите е предвидено и място за хапване,
където скоро ще се предлагат добре подбрана лека, модерна кухня и кетъринг.

В така наречената Chesterfield зала – английски тип стая с камина, мека мебел и дебел килим – почитателите на класни питиета ще се насладят на игрите си в уединение.

На мултимедийните екрани ще можете да следите световни турнири, а шампионати по билярд ще предстои да се организират и на място (тук се обучават бъдещите топ майстори).

Най-хубавото в E-motion е, че вече всякакви тиймбилдинг мероприятия, лични празненства и партита ще разбият стереотипа и ще се превърнат в забавления с добри напитки, бутиков кетъринг и забавни игри.

Place Categories: Билярд

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни