Билярд клуб Стикс (stix)

  • billiard-stix-6
  • billiard-stix-5
  • billiard-stix-4
  • billiard-stix-3
  • billiard-stix-2
  • billiard-stix-1

Билярд клуб Стикс (billiard club Stix, Sofia) се намира в подлеза на НДК и разполага със 150 места – което ще ви даде предостатъчно място да се развихрите на зелените маси!

Това е най-доброто място за билярд, снукър, дартс и джаги в София. Клубът разполага с 14 професионални маси за билярд, 2 маси за снукър, 5 табла за дартс и минифутбол. Приятната атмосфера, модерния бар и денонощното работно време са три допълнителни причини да изберете билярд клуб STIX.

Билярдните маси са професионални 9-футови маси DYNAMIC II, на каквито се провеждат повечето състезания по билярд в Европа. Масите за снукър са 12-футови, оборудвани със Steel block. На място може да закупите за лична употреба качествени щеки и аксеосари.

Place Categories: Билярд.

Подобни Местенца

Report this?

Send To Friend

Защита от Спам
captcha image

Send Enquiry

Защита от Спам
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни