Morgan’s bar – Sofia

  • morgans-bar3
  • morgans-bar2
  • morgans-bar1
  • morgans-bar5

Morgan’s bar (бар Морган, или може би известен като бар Морганс) е клуб в центъра на София. Обстановката в клуба е уникална, а програмата, която предлагат – най-разнообразна.
Интериорът е изключителен – модерен и приятен. За отличното ви настроение се грижи DJ. Музиката, която пускат е наистина разнообразна и хубава – рок, ретро хитове, съвременни хитове, дори латино, тоест има за всеки по нещо. Клубът предлага и невероятни тематични партита, както и частни партита. Мястото е подходящо, ако искате да се позабавлявате заедно с приятели.
Адресът на Morgan’s bar е бул. “ Александър Стамболийски 41″. Капацитетът на клуба е 120 човека, тъй че е добре да се направи предварителна резервация по телефона. На сайта им можете да видите менюто, което предлагат, както и настоящите оферти.

Place Categories: Барове

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни