Въжена градина „Коколандия“

  • kokolandia1
  • kokolandia2
  • kokolandia3
  • kokolandia4
  • kokolandia5
  • kokolandia6

„Коколандия“ е едно прекрасно място, където децата ви могат да прекарат незабравими часове, унесени в спортни занимания. А защо да не опитате и вие самите? В разгара на лятото атрактивният въжен парк ще разсее скуката, ще мотивира децата ви да излязат навън и да забравят за телевизора, поне докато траят игрите.

Въжените съоръжения се намират в горната част на Борисовата градина, в квартал „Изток”, близо до булевард ”Цариградско шосе” и парк-хотел „Москва”. Там, където преди години се намираше къщичката на Баба Яга, сега са монтирани множество въжени пътечки, стени за катерене, батути и различни спортни съоръжения.  Мечтали ли сте като дете за къщичка на дървото? В Коколандия ще откриете цял въжен град по дърветата. В приятната сянка на свежата гора, към детското царство има изградено дори и мини голф игрище.

Какво представляват заниманията във въжения парк: под формата на игра се преодоляват препятствия с различна трудност. Всеки сам избира с кой кръг би искал да се пребори. Инструкторите ще ви посъветват с кое ниво да започнете, ще ви запознаят с мерките за безопасност, които трябва да спазвате. Те се грижат за сигурността на децата, НО не помагат! Идеята е децата да се научат сами да преодоляват препятствията, да заякнат, да калят волята си. При затруднение, винаги могат да поискат помощ, за да бъдат свалени от дървото и да прекратят играта на този етап. Издържливост, търпение, смелост и спортна активност са качества, които ще възпита тази игра. Тя ще покачи адреналина и ще научи децата да се справят с трудностите. Сериозните съоръжения са предназначени за деца над 6 години, Някои от тях са подходящи и за възрастни. За по-малките деца има традиционни люлки, катерушки, батути и въжена пирамида за катерене.

Ако искате да подарите един нестандартен детски рожден ден на детето си, „Коколандия” предоставя чудесна възможност: игра на отбори сред природата, състезание с приятели, урок по взаимопомощ, детско парти на открито. Капацитетът на парка е 16 места. Можете да разположите масите и столовете на открито или да ги поместите в шатрата. Останалите детайли на партито са изцяло по ваш избор.

А за тези, които не могат да се отделят от фейсбука си нито за секунда, в „Коколандия” безжичната интернет връзка е безплатна.

 

Place Categories: АтракцииPlace Tags: Въжена градина and катере

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни