СПА хотел Медите- Сандански

  • medite1
  • medite2
  • medite3
  • medite4
  • medite5
  • medite6

СПА хотел Медите бе награден за най-добър СПА хотел през 2005 година. От тогава нещата не са се променили много. Това все още е мястото, където можете да намерите най-добрите СПА услуги и възстановителни терапии в България и то в прекрасния Сандански. 

Медите е изключителен комплекс, защото съчетава комфорт, лукс, удобства, прекрасно подбран персонал, изключителни специалисти и аурата на едно невероятно място. 

Построен е на мястото на бившата ботаническа градина и е изцяло снабден с минерална вода, необходима за нуждите на повечето СПА процедури. 

Всяка стая в комплекса е обзаведена уникално- луксозно и същевременно удобно и практично. На ваше разположение има климатик, телевизор, мини бар, телефон и баня с душ кабина, вана или джакузи, според вашите изисквания. 

На територията на комплекса има два ресторанта, единият от които предлагащ средиземноморска кухня, а другият- европейска. Който и да изберете, ще имате невероятната възможност да се насладите на истински кулинарни изкушения, приготвени от невероятни специалисти.  В механата пък ще можете да опитате от невероятна селекция от вина, както и от най-доброто от традиционната българска кухня. Лятната градина пък е съвършеното място за вашата следобедна закуска, придружена с чаша уникално кафе. Както се вижда- за всеки вкус по-нещо и то не какво да е, а само най-доброто.

Освен всичко това, хотелът предлага на вашето внимание и два басейна- външен и закрит, сауна, парна баня, модерно оборудван фитнес център, джакузи и дори солариум. 

Четирите конферентни зали (две с капацитет 30 места, една- със 75 места и една с 250 места), всяка от които е оборудвана с всичко необходимо за вашата успешна бизнес среща, правят хотелът точното място за вашите професионални необходимости. 

Всичко това и още много ви очаква, избирайки невероятният хотелски комплекс Медите!  

 

Place Categories: Хотели and Хотели - 4 звезди

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни