хотел Пирин голф & СПА – Разлог

  • piringolf
  • piringolf1
  • piringolf2
  • piringolf3
  • piringolf4
  • piringolf5

 Петзвезднияt СПА хотел „Пирин голф“ е място, което може да отговори на най-високите ви изисквания. Разположен далеч от суетата на града, на тихо и спокойно място сред приказната природа на Пирин, хотелът предлага отлични предпоставки за вашата незабравима почивка. 

 Хотелът разполага с 62 двойни стаи от различен клас и с 9 апартамента (4 Джуниър , 3 “Superior”, 2 “Deluxe”). Всяко помещение разполага с телевизор, мини-бар, климатик, кана за затопляне на вода, сейф, телефон, и разбира се луксозно обзаведена баня. Безплатният интернет е на ваше разположение във всяко кътче от хотела. 

 „Пирин голф“ е хотелът, който разполага с един от най-модерните СПА центрове в страната ни. Избирайки да се насладите на традиционни и екзотични СПА процедури вие правите една инвестиция в своето здраве, красота и благосъстояние. В СПА зоната можете да посетите и уроци по йога или да опитате здравословни коктейли и ястия. 

„Пирин голф“ разполага и с няколко тематични ресторанта. 

 Основният ресторант (“ Euro kitchen“), както показва и името му, е готов да ви предложи голямо разнообразие от традиционни ястия от кухнята на европейските страни. Атмосферата е битова, а горящата камина създава уют и спокойствие.  Ресторантът разполага с общо 126 места (86 вътре и 40 на терасата).

 Луксозно обзаведения горски ресторант (“ La foret“) от своя страна предлага алпийски и местни деликатеси от най-високо качество. 

 Екзотичната атмосфера в азиатския ресторант (“ Taste of Asia“) разполага с 63 места и екзотично меню.

 На територията на хотела е разположен и чудесен, луксозно обзаведен бар („Let’s bar“) предлагащ чудесна селекция от пури, екзотични коктейли и предпоставки за незабравима вечер!

 

Place Categories: Хотели and Хотели - 5 звезди

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни