HQ Bar&Dinner

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2

Класа и стил – нещо ново в Пловдив

 

Най-новото завдение на Пловдив – HQ Bar&Dinner отвори врати. То ще ви грабне веднага щом влезнете със свой ретро стил и без излишни светещи висулки. Можем да го възприемем като провокация към всички, които от години очакват нещо ново и различно тази пролет в града. И точно на време, защото се затопля, а HQ Bar&Dinner може да ви се похвали с огромна градина и детски кът за най-малките. Това е точното място за кафе пауза и приятно похапване.

 

Заведението се намира на бул. „България“ 136. Магнетичният HQ Bar&Dinner ви очаква още довечера с комфортна атмосфера, разкошен дизайн и бар,задоволяващ и най-претенциозните клиенти.

 

Place Categories: Барове and Заведения

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни