Villa Colour

  • villa_colour_1
  • villa_colour_2
  • villa_colour_3
  • villa_colour_4
  • villa_colour_5

Къща за гости Вила Колор предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място на планина в Троянския балкан.
Тя се намира в началото на село Горно Трапе по пътя от Троян за Шипково-Рибарица-Тетевен, непосредствено до борова гора и планинската река Бели Осъм, на 10 км от центъра на гр.Троян, на надморска височина 530 м. в северното подножие на Стара планина, в близост до Национален парк „Централен Балкан“, ски пистите на курорта Беклемето и басейните с топла минерална вода на курорта Чифлик и Шипково, атракциите на Айдушко сборище-конна езда, пейнтбол и др.

Наемане на цялата вила за 1,2 и 3 нощувки – 130 лв.

Цялата вила за четири и повече нощувки – 120 лв.

Сам в двойна стая – 30 лв.
Двойна стая – 40 лв.
Тройна стая – 50 лв.

В цената е включена туристическа такса и застраховка.
Предлага се закуска и вечеря по предварителна заявка.

Place Categories: Къщи за гости and ТуризъмPlace Tags: почивки and туризъм

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни