СПА Хотел „Аугуста“ – Хисар

  • 3
  • 2
  • 1

Веднага щом пристигнете на паркинга на хотела виждате туристите по бански и ви се приисква да се присъедините към тях. Голям хотел с капацитет 560 легла във великолепния град Хисар. Има два басейна – външен и вътрешен с минерална вода.
Вътрешният басейн е изключително голям и с различна дълбочина, подходяща за истинско плуване. Водата в басейна е топла и осигурява комфорт при влизане в него.
Отделен е малък басейн за деца и има страхотна пързалка, където малчуганите да се забавляват. За любителите на по-топличкото има и джакузи.
За максимален отдих можете да се отдадете на различните СПА процедури, които хотелът предлага.
Ресторантът на „Аугуста“ е с капацитет 400 места, сред които и места в градината за летните дни. Хотелът е чудесен избор не само за лятната почивка, но и за празници като Свети Валентин, когато се организира празнична програма за гостите.

Place Categories: Хотели and Хотели - 3 звезди

Подобни Местенца

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни