Механа Хубава кръчма

  • I42_resize_587_440_90
  • IR_resize_587_440_90
  • P1050350_resize_587_440_90
  • P1050351_resize_587_440_90
  • P1050360_resize_587_782_90

Ако искате да се потопите в автентична атмосфера на български фолклор и култура това е вашето място. Семейната механа Хубава кръчма съществува от 1991 и винаги е омайвала своите клиенти с невероятно съчетание от китна традиционно българска атмосфера и чудесна кухня, способна да задоволи дори най-капризния вкус. Задължително опитайте невероятното домашно „Любовно вино“ (с още по-невероятният лозунг „Чупи легла“), както и домашно приготвената баклава- най-добрият завършек на една чудесна вечеря. Кръчмарят, бай Илия, е изключително атрактивен, не по-малко атрактивно е и менюто, съдържащо „ айран-гъс‘ “, „агнешки главички- умни“, „сирене муци“ (което е единствено по рода си и трябва да се опита) както и много други традиционни гозби с атрактивни имена. Храната е винаги прясна, а виното- най-хубавото.

И ако това не е достатъчно за вашето добро настроение сигурно ще се зарадвате да чуете, че в механата често гостуват трима невероятни музиканти, последното допълнение за една незабравима вечер.

Купонът е винаги гарантиран, при това на съвсем нормална цена.

Безспорно предимство на механата е естествения климатик през лятото, съпътстван от винаги прохладния климат в Мелник, както и уютната и топла обстановка през зимата.

Лозунгът на заведението е „Посрещаме клиенти, изпращаме приятели“ и от личният ми опит мога да потвърдя, че това е така- отношението е винаги топло, също както храната. Атмосферата- опияняваща както виното.

Освен за любителите на бурните купони, заведението привлича и с интересни фотографии на стария Мелник и изключителни стихотворения, посветени на любовта и виното. От стената с вестникарски изрезки ще научите „Как да пиете без да ви хванат“, че със „Зелева чорба се изтрезнява“, както и разбира се, защо „Виното е питие на боговете“.

Заведението разполага с 35 места. За големи групи е препоръчителна предварителната резервация.

Place Categories: Заведения and Ресторанти

Напишете Вашето Мнение

You must be logged in to post a review.

Report this?

Claim Listing

What is the claim proccess?

Защита от Спам
captcha image

За Местенца

Създадохме Местенца, за да съберем на едно място интересни места в България - клубове с хубава музика, места за еко-туризъм, хижи, скрити от централните улици хубави ресторанти - всичко, което хората биха искали да споделят с другите!

Гаранция за Точност

Правим всичко по силите си, за да проверим точността на всяка публикация. Не можем да бъдем държани отговорни за публикации, направени от потребители. Важно: Адресите на картите са приблизителни